Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het draait om de binding met je klanten"

Betrokkenheid doorslaggevend voor winst Ellen Natuurlijk?

Tholen - Ellen Natuurlijk in Wijk bij Duurstede mag zich een jaar lang de 'Favoriete Biowinkel van Nederland' noemen. Dit tot verbazing van eigenaresse Ellen Vunderink. Vanuit haar winkel aan de Peperstraat 16 reageert ze nog altijd vol ongeloof. "Ik had het echt nooit verwacht, ook omdat het om een vrij kleine winkel gaat met een verkoopoppervlakte van 45 vierkante meter. Dat ik in deze verkiezing ook grotere winkels van de bekende ketens verslagen heb bevestigt voor mij dat het draait om de binding met je klanten. In een kleine winkel ben je als klant toch minder anoniem. Ik ken vrijwel iedereen die hier binnenstapt."


Feest in de winkel van Ellen na het winnen van de verkiezing.

Ellen geeft aan dat de klanten heel betrokken zijn bij haar winkel. "Mijn klanten zijn heel lief en betrokken. Ik ben ervan overtuigd dat deze grote betrokkenheid een doorslaggevende rol heeft gespeeld in deze verkiezing."

De winkel bestaat eind mei 2015 pas twee jaar. "Ik ben al vier jaar actief in de natuurvoedingsbranche. Het begon met een webwinkel en een marktkraam. Dit kwam doordat ik wilde aftasten of er markt zou zijn voor een biologisch initiatief in Wijk bij Duurstede. Dankzij de webwinkel en mijn activiteiten op de markt had ik al een mooie klantenbasis toen ik de winkel opende."



Voor Ellen was het min of meer vanzelfsprekend om carrière te maken in de biologische branche. "Toen ik een jaar of twintig was besefte ik hoe krom de productiesector in elkaar zit. Daar was ik het niet mee eens. Via een baan in de ICT kwam ik in de horeca terecht. Bij Kraaybeekerhof heb ik voor het eerst met biologische producten gewerkt. Ik vond het een feest om contact te hebben met de leveranciers en met de bio-producten te werken. Daarom besloot ik nog een stapje verder te gaan en voor mezelf te beginnen."


Ellen ontvangt de oorkonde uit handen van Arjan Nijdam, de voorzitter van de Biowinkelvereniging.

Voor meer informatie:

Ellen Vunderink
Ellen Natuurlijk
Peperstraat 16
3961 AS Wijk bij Duurstede
06 55172648
ellen@ellennatuurlijk.nl
www.ellennatuurlijk.nl