Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische bietensap van Love Beets

Love Beets heeft haar productlijn uitgebreid met een nieuw biologische bietensap, die deze maand landelijk in de supermarkten komen te liggen. Love Beets' Organic Beet Juice wordt geleverd in een slanke, glazen fles van 14 oz. (400 ml) met een nieuwe, vrolijke verpakking, die past bij de merkidentiteit van het Amerikaanse bedrijf. Net als de andere sappen van Love Beets is de bietensap glutenvrij, 100 procent natuurlijk en zonder toegevoegde suikers.



"We reageren daarmee op de consument, die vraagt naar biologische producten", zei George Shropshire, vicepresident van de Love Beets. "Behalve dat wij voldoen aan deze eisen, zijn wij bijzonder verheugd dat meer consumenten bieten omarmen en de voordelen voor de gezondheid inzien. Bieten zorgen voor een beter prestatie- en uithoudingsvermogen, verbeteren de algehele gezondheid van het hart en kan zelfs effecten van vermoeidheid bestrijden."

Love Beets zal ook een nieuw design voor andere sappen lanceren. Het gaat hier om de 'Cherry & Berry' smaak, die de zoetheid van bieten met de frisse zuurheid van zwarte bessen en kersen combineert en de normale bietensap. Beide zijn beschikbaar in een 20 oz. (568 ml) recyclebare, plastic flessen.

Alle sappen zullen beschikbaar zijn in supermarkten zijn land tegen een adviesprijs van $4,99 - $5,99. (€4,53 - €5,31)

Voor meer informatie: www.lovebeets.com
Publicatiedatum: