Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Februari staat bij Landgoed de Olmenhorst in het teken van de liefde

De maand februari staat bij Landgoed de Olmenhorst aan de Lisserweg in Lisserbroek in het teken van de liefde. Zo organiseert de Olmenhorst op 8 februari een open dag voor toekomstige bruidsparen en op 14 februari serveert de Olmenhorst een Valentijnsdiner voor twee.

8 februari open dag voor toekomstige bruidsparen
Hoewel de poorten van Landgoed de Olmenhorst altijd open zijn (u bent namelijk van zonsopgang tot zonsondergang altijd van harte welkom om te komen wandelen), staan deze op 8 februari nog iets wijder open tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 11:00-17:00 uur. U kunt vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen.

Landgoed de Olmenhorst is een biologische appel- en perenboomgaard, een oase van rust op de grens van Noord- en Zuid-Holland. Uniek door de combinatie van originele en authentieke locaties, prachtige boomgaarden, een Landgoedwinkel en diverse winkels/ateliers.



Zowel het Boshuis als het Paviljoen zijn officiële trouwlocaties van de Gemeente Haarlemmermeer waarbij je bij mooi weer zowel in een tuin met eeuwenoude bomen als midden in de boomgaard elkaar het ja-woord kunt geven.

14 februari Valentijnsdiner voor twee
Voor alle bruidsparen van toen en nu organiseert Landgoed de Olmenhorst met alle liefde een Valentijnsdiner. Midden in de Olmenhorst boomgaarden staat het Valentijnsrestaurant waar ze het diner in een romantische ambiance verzorgen.

Na uw aankomst via een pad verlicht met fakkels wordt u ontvangen met een welkomstdrankje. Het romantische culinaire team van de Olmenhorst heeft onder het motto: Liefde gaat door de maag, en zeker met Valentijnsdag, het volgende liefdevolle 4-gangen diner gecreëerd.

Menu:
  • Menage à trois van zalm: licht gerookt, rauw gemarineerd, en zacht gegaard geserveerd met structuren van komkommer en
  • saffraanmayonasie
  • Heldere preibouillon met schuim van kerrie en een pakketje gevuld met duxelle
  • Gebraden runderzijlende met een antiboise van 3 kleuren minitomaten, zoete aardappel en saus van gepofte knoflook
  • Halfzacht chocoladetaartje met passievrucht en marshmallows van vanille.
 
Heeft u speciale dieetwensen of wilt u liever vegetarisch eten dan kunt u dat aan ons doorgeven.

Tijden en kosten:
Het diner is op zaterdag 14 februari en vangt aan om 19:00 uur en zal tot ongeveer 22:00 uur duren.

De kosten bedragen 35 euro per persoon (exclusief dranken, inclusief BTW). Reserveer snel, de plaatsen zijn beperkt. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: reserveren@olmenhorst.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en aantal personen.

Voor meer informatie: www.deolmenhorst.nl
Publicatiedatum: