Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Favoriete Bioproduct: Amandel Verzachtende Gezichtsolie van Weleda

Tholen - Het Favoriete Bioproduct van 2015 is de Amandel Verzachtende Gezichtsolie van Weleda. Naast de verkiezing voor de Favoriete Biowinkel werd er dit jaar nog een publieksverkiezing georganiseerd, namelijk voor het Favoriete Bioproduct. Deze nieuwe verkiezing bood producenten de kans om hun mooiste product extra onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Producenten mochten één van hun producten nomineren. Bionext-directeur Bavo van den Idsert maakte woensdagmiddag de winnaar bekend. Peter Lamet van BD-Totaal nam de prijs namens Weleda in ontvangst.


Peter Lamet met de oorkonde van Weleda.

Bij de uitreiking werd aangegeven dat bij bio-producten vaak gedacht wordt aan voedsel, toch waren er ook diverse niet-voedselproducten genomineerd. Het winnende product werd bij de uitreiking dan ook treffend omschreven als 'Voedsel voor de huid'.

GreenAge en Landgoed Mariënwaerdt grepen net naast de winst met respectievelijk hun speltkorrels en Mango Chutney zonder toegevoegde geraffineerde suikers.


Het favoriete Bioproduct 2015.

Aanstaande maandag verschijnt een uitgebreide fotoreportage met alle standhouders van de Bio-beurs in Biojournaal.

Voor meer informatie: www.mijnfavorietebioproduct.nl