Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio- en versroute over Fruit Logistica Berlijn

"Volg mij!“ is het motto om op de Fruit Logistica, die van 4 tot 6 februari 2015 in Berlijn plaatsvindt, leveranciers van gecertificeerde bio-eindproducten en leveranciers van verse gemaks-eindproducten snel, direct en doelbewust te vinden.



De segmenten 'Bio' en 'Verse gemaksproducten' bieden een groot potentieel voor omzetgroei in de detailhandel. De aantrekkelijkheid van deze segmenten weerspiegelen zich duidelijk op de Fruit Logistica: "Meer dan 600 exposanten presenteren dit jaar hun bio-producten op de Fruit Logistica. Daarvan nemen 146 exposanten met gecertificeerde producten deel aan de bio-route," licht Gérald Lamusse, Global Brand Manager van de Fruit Logistica toe. Ook bij de meer dan 250 exposanten uit de sector van verse gemaksproducten tekent zich een groei af. Van hen doen rond de 50 exposanten mee aan de route met verse gemaksproducten.

Opdat de professionele bezoekers de leveranciers van bio- en verse gemaksproducten midden tussen de meer dan 2.700 exposanten het best kunnen waarnemen, biedt de Fruit Logistica met deze routes een speciale service aan. Het gaat hierbij om online hulpmiddelen waarmee de professionele bezoekers op de Virtual Market Place alle leveranciers uit deze sectoren doelgericht kunnen opzoeken en deze in hun persoonlijke beursplanning kunnen opnemen. Speciale brochures zijn ter plaatse beschikbaar voor de bezoekers.

Meer informatie: www.fruitlogistica.de
Publicatiedatum: