Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van 2Food: Berry White

Tholen - 2Food presenteert op de Bio-beurs (stand I.340) diverse nieuwe biologische producten. De eerste noviteit zijn de Berry White Sparkling blikjes, zo geeft Remco van de Puttelaar aan. "Berry White is honderd procent biologisch. Wij verwachten dat dit dé limonadeverrassing van 2015. De drankjes zijn licht en verfrissend. Het gaat om een zorgvuldige mix van exotische superfruits, gezonde extracten en sprankelend water. Dit zorgt voor een geweldige smaaksensatie." Berry White wordt in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd en heeft daar al diverse prijzen gewonnen (onder meer Foodbev Award en Taste Excellence award).

Het drankje is verkrijgbaar in 4 smaken:
  • Sparkling Cranberry & Guava
  • Sparkling Peach & Goji Berry
  • Sparkling Pomegranate & Blueberry
  • Sparkling Lemon & Ginger



Hij vertelt dat elke Berry White-smaak een uitstekende begeleiding is bij eten overdag en een 'premium mixer' voor 's avonds en 's nachts. "Dit drankje bevat geen toegevoegde suikers, fruitextracten of kunstmatige toevoegingen. Daardoor heeft Berry White een pure frisse smaak en passen deze drankjes goed in het assortiment van 2Food. 2Food staat namelijk voor het exclusief vermarkten van onder meer vruchtensappen, smoothies en dranken van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. We streven naar een natuurlijke en smaakvolle beleving, zonder additieven als smaak- en kleurstoffen." Hiermee richt 2Food zich op de bewuste consument in de Nederlandse foodmarkt.


GoPure

2Food presenteert in haar stand ook GoPure biologische groentechips. "Deze chips hebben een lekkere bite, verfijnde smaak en verschillende texturen. Elke zak herbergt een rijk arsenaal aan wortels, bietjes, pastinaak en zoete aardappel. Deze bio-groenten worden op een bijzondere wijze verwerkt, ze worden namelijk 'hand cooked' bereid in 100 procent biologische zonnebloemolie. De enige toevoeging van deze in eigen Emmeloord geproduceerde chips is een snufje zeezout. Leuk om te melden is dat ze nu ook hun eigen pastinaak aan het verbouwen zijn."

Voor meer informatie:

2Food
Textielweg 18B
3812 RV Amersfoort
033 4659555
info@2food.nl
www.2food.nl