Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitreiking certificaat op Streekplein Bio-beurs

Erkend Streekproduct voor Biotelli Biologisch Roomijs

Otelli BV uit Haarlem produceert al meer dat 25 jaar ijs- en patisseriespecialiteiten voor de professionele markt. De wens van Otelli om haar maatschappelijk verantwoord ondernemen te onderbouwen met ambachtelijke biologische streekspecialiteiten heeft geleid tot een uniek samenwerkingsverband tussen Otelli ijs- en patisseriespecialiteiten en Biologisch Melkveebedrijf De Ettingen uit Spaarnwoude-Dijkland. De verse biologische melk van de 120 melkkoeien van de Ettingen wordt op de boerderij direct door Otelli professioneel gepasteuriseerd. Een speciaal voor biologische productie ingerichte bereidingsruimte in de ijsfabriek van Otelli, bevindt zich op steenworp afstand van de koeien van De Ettingen. In deze ruimte worden van de verse melk en biologische ingrediƫnten op ambachtelijke wijze de heerlijkste biologische ijsspecialiteiten bereid onder de naam Biotelli.

Otelli BV sluit zich met de Biotelli productlijn aan bij de stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN) middels de certificering van haar 'Biologisch roomijs uit Spaarnwoude-Dijkland' met het keurmerk Erkend Streekproduct. De uitreiking van het keurmerk-certificaat vindt woensdag 21 januari plaats op het Streekplein van de Bio-beurs in Zwolle. De beursbezoekers kunnen gedurende 2 dagen kennis maken met de Biotelli-productlijn. Biotelli roomijs wordt in diverse smaken aangeboden in 2,5 liter verpakkingen voor de horeca en 0,5 liter verpakking voor verkoop aan consumenten door speciaalzaken.

Op het Streekplein van de Bio-beurs presenteren zich ambachtelijke producenten van biologische streekproducten. Het Streekplein is een initiatief van Stichting van Eigen Erf, Stichting Streekeigen Producten Nederland, Netwerk Biologische InfoCentra en Land&Co.

Tijdstip en plaats: woensdag 21 januari om 10:45 uur op het Streekplein van de Bio-beurs (I.371).
Publicatiedatum: