Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Biohuis

Het Biohuis nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering. De vergadering start op woensdag 21 januari om 10:00 uur in de IJsselhallen te Zwolle, voorafgaand aan de Bio-beurs. Graag zo snel mogelijk opgeven op info@biohuis.org. Niet-leden zijn vanaf 12:00 uur welkom voor het open gedeelte. De hele uitnodiging staat hier.

12:00 uur Bio Pioniers (openbaar gedeelte)
In dit deel van de bijeenkomst (ook voor niet-leden) laten we ons inspireren door biologische en biologisch-dynamische boeren en boerinnen. Uitgenodigd op het podium zijn: Lizelore Vos (Dames en Heren Vos, Kraggenburg), Piet van IJzendoorn (Zonnehoeve, Zeewolde), Cees van Roessel (De Dobbelhoeve, Udenhout), Fons Verbeek (Bioverbeek, Velden), Jaap van Deelen (De Glind) en Geartsje Postma (Tjerkwerd). Met hen wordt ingegaan op vragen als: waarom ging jij biologisch produceren? Hoe dacht je toen over de toekomst? Hoe ziet het eruit in 2030 en wat ga jij daar zelf aan doen? Een inspirerende bijeenkomst, dus komt allen!

13:00 uur Gezamenlijke lunch (op eigen kosten)


 
Publicatiedatum: