Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-supermarktketen Basic mikt op vijf nieuwe winkels in 2015

In 2014 heeft de biologische supermarktketen Basic kort achter elkaar vier nieuwe winkels geopend: twee in München zelf, één in Landshut 40 kilometer ten noorden van München en één in Hamburg. Alle vier waren direct zo succesvol dat ze in de loop van het jaar al goed hebben gedraaid. De directeur van het bedrijf, Stephan Paulke, heeft aangegeven dat de ambitie er is om nog vijf nieuwe supermarkten te openen in Berlijn, Wenen en Salzburg in 2015. In totaal bezit Basic 32 supermarkten. De winkel in het centrum van München is de kleinste van allemaal. Er werken 30 medewerkers en ze verwelkomen ongeveer 1.000 klanten per dag.



Basic hoopt 2014 te hebben geëindigd met een omzet van 125 miljoen euro, 7% meer dan in 2013. Stephan Paul wil zich richten op de groeiende koopkracht van de consument. De laatste jaren hebben in het teken gestaan van herstructurering en nu neemt het bedrijf om hiervan bij te komen en een solide groei mogelijk te maken.

Voor meer informatie: www.basicbio.de
Publicatiedatum: