Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stond ingepland voor 25-26 maart 2015

Vakbeurs Expo4Bio verplaatst naar oktober 2016

Sectorfederatie BioForum Vlaanderen en beursorganisator easyFairs verplaatsen de vakbeurs voor de biologische keten Expo4Bio naar oktober 2016 in Brussels Expo. De vakbeurs in het najaar van 2016 kiest nog steeds voluit voor een actueel aanbod voor en door de biologische sector én voor kennisuitwisseling.

De nieuwe datum zal beter voldoen aan de wensen en beschikbaarheden van alle nationale en internationale marktspelers. Expo4Bio, de vakbeurs voor de biologische keten en uniek in haar positionering op de Belgische markt, stond oorspronkelijk ingepland op 25 en 26 maart 2015.

De nieuwe plaatsing in het najaar van 2016 biedt het evenement extra tijd om het potentieel volledig tot haar recht te laten komen.

Internationale primeur

"De markt van biologisch gecertificeerde producten en de daarmee verbonden diensten is een groeimarkt in volle ontwikkeling, als organisator geven wij graag gehoor aan de wens van Bioforum om de starteditie van Expo4Bio in 2016 te plaatsen", zo Daniel Clovin, Group Event Director bij easyFairs. "Los van de optimalisatie van de kalender en een sterker internationaal aanbod blijven de uitgangspunten van Expo4Bio overeind: een actueel aanbod voor en door de biologische keten in combinatie met een boeiend conferentieprogramma."

Martine van Schoorisse van BioForum Vlaanderen: "Als sectororganisaties blijven we geloven in het potentieel van een Belgische bio-beurs. Deze vakbeurs over alle segmenten van de bio-sector heen is ook internationaal een volledig nieuw gegeven! Het voorjaar bleek voor veel bedrijven al te druk op vlak van buitenlandse en nationale beurzen. Omdat er ook in het najaar 2015 een beurs met deels hetzelfde doelpubliek is, verplaatsen we de beurs ineens naar het najaar van 2016."

Over Expo4Bio

Expo4Bio is zowel een jaarlijkse ontmoetingsplatform voor deelnemers uit de volledige biologische keten als een plek voor kennisuitwisseling met een actueel programma van lezingen en workshops. De vakbeurs richt zich op deelnemers uit de hele keten: producenten, verwerkers, toeleveranciers, groothandel, bio-boeren- en telers, foodservices en detailhandel. Expo4Bio is een initiatief van sectororganisatie BioForum Vlaanderen in samenwerking met BioWallonie.

Praktisch

Locatie voor het 2-daagse vakevent blijft Brussels Expo.

Je zal zo snel mogelijk geïnformeerd worden over de precieze data van de beurs..

Actuele informatie over Expo4bio: www.expo4bio.be
Publicatiedatum: