Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshop Crowdfunding en Communityfunding: financieren voor de toekomst?

Donderdag 22 januari om 13:00-14:00 uur geven Bart Pijnenburg van tuinderij de Es en Maria van Boxtel van Land & Co een workshop over crowdfunding in Meerhal zaal 3. Crowdfunding, is dat een nieuwe manier van financieren? Bart Pijnenburg en Daniella de Winter van Tuinderij de Es leveren via pakketten en op de boerenmarkt en hebben veel trouwe klanten. Zij financieren de bedrijfsovername buiten de familie met klanten en startten hun eigen crowdfunding.


Bart Pijnenburg en Daniella de Winter van Tuinderij de Es financieren momenteel hun bedrijfsovername met crowdfunding. Zij binden zo ook klanten. Leer van hun ervaringen in de workshop crowdfunding op de Bio-Beurs. Foto: Dick Boschloo.

Kun jij ook met crowdfunding een (deel van je bedrijf financieren, mede betaald door burgers? Tuinderij de Es geeft 'porties' uit als grondaandelen. Andere biologische ondernemers ontvingen van klanten een achtergestelde lening voor een nieuwe schuur, of maakten via een vriendenstichting hun grond 'vrij'. Laat je inspireren door voorbeelden van alternatieve financiering gepresenteerd door Maria van Boxtel, met of zonder de bank.



Bio-beurs 2015 is geopend woensdag 21 januari van 11:00 uur tot 21:00 uur en donderdag 22 januari van 10:00 uur tot 19:00 uur. Nadere informatie over de activiteiten op en rondom het Streekplein op Bio-beurs 2015 op www.vaneigenerf.nl.

Het streekplein is een samenwerking van SPN, Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra en Land & Co. Het Streekplein is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.
Publicatiedatum: