Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Al 160 (web)winkels en leveranciers aangesloten bij de CWA

Dit jaar heeft de CWA (Centrale Winkel Automatisering) een eigen stand op de Bio-beurs in Zwolle. U kunt CWA vinden op de stand D165. U kunt bij CWA langskomen voor vragen over winkelautomatisering of het starten van een webwinkel.

CWA vormt schakel tussen leveranciers en (web)winkels
De CWA vormt, sinds 2005, de schakel tussen leveranciers en (web)winkels voor levering van artikelgegevens van biologische producten. Dankzij de dagelijkse inspanning van CWA, leveranciers en (web)winkeliers van biologische speciaalzaken is de kwaliteit van de artikelgegevens op een hoog peil. Winkels kunnen hierdoor scannen aan de kassa en bestellen bij de leverancier. Webwinkels kunnen online hun producten verkopen en de consument informeren. Bij de CWA zijn 160 (web)winkels en 30 leveranciers aangesloten. De CWA heeft een koppeling met 7 verschillende automatiseringssystemen.

Ook in 2015 gaat de CWA door met het verbeteren, uitbreiden en standaardiseren van de artikelgegevens. Voor de toekomst van de biologische speciaalzaak is het belangrijk dat de consumenten nog beter en sneller geïnformeerd zullen gaan worden over de producten. Hierbij kunt u denken aan allergeneninformatie en voedingswaarde van de producten.

De CWA is ook de bereiken via servicedesk@cwadiensten.nl of 06 22667943.

Voor meer informatie: www.cwadiensten.nl

Publicatiedatum: