Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het Packhuys pakt uit op de Bio-Beurs te Zwolle

Het Packhuys introduceert op de Bio-Beurs te Zwolle, 21 en 22 januari 2015, een compleet pakket doseer-, verpakkingsmachines, schalen en folie. Het Packhuys is exclusief verdeler in de Benelux voor 4 gerenommeerde fabrikanten, en heeft hiermee een uitgebreide keuze aan doseer- & verpakkingsmachines, schalen en folie. De vraag naar voorverpakte producten middels topseal neemt nog steeds toe, met name bij de slagerijen, verswinkels en supermarkten. Het Packhuys biedt deze bedrijven de mogelijkheid hun producten hiermee een hoogwaardige en luxe uitstraling te geven.


Bio-assortiment schalen en folie

Bovendien is het mogelijk specifieke trays te gebruiken die magnetron of oven geschikt zijn, of juist biologisch afbreekbaar zijn. De producten kunnen al dan niet verpakt worden onder beschermde atmosfeer (MAP), vacuüm (SKIN) of speciaal voor AGF-producten middels een (micro)geperforeerde folie. Op de stand toont Het Packhuys een unieke multifunctionele handsealmachine, waarmee tot 11 schaalafmetingen geseald kunnen worden zonder malwissel. De schalen en folie die in combinatie met deze machine getoond worden zijn gemaakt van PLA, PULP of KARTON met PLA coating.


Totaalconcept

Speciaal voor de slagerijen, verswinkels en supermarkten heeft het Packhuys een aantal interessante machines in haar gamma, welke ook op de stand getoond worden. Voor startende bedrijven (of nieuwe projecten) biedt Het Packhuys aantrekkelijke koop-, huur- en leasemogelijkheden, maar ook complete verpakkingsconcepten (schalen + sluitfolie + verpakkingsmachine + MAP gas + service). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de doseer- en verpakkingsmachines eerst vrijblijvend te testen in de eigen omgeving.

Doseren

Op doseergebied demonstreert Het Packhuys de volautomatische Serie 1000 doseerpomp van Riggs Autopack. Deze alleskunner op doseergebied is verkrijgbaar in standaard of klant specifieke configuratie, maar voor alle modellen geldt dat hot-fill toepassingen tot de standaard behoren. Denk hierbij aan een semi-automatische aansturing via een voetpedaal, of volautomatisch aan een verpakkingslijn met meerdere doseerposities. Voor de uitvoering van deze machine zijn er legio mogelijkheden. In alle gevallen geldt het nauwkeurig en zorgvuldig doseren van uw (kwetsbaar) product.


Beursactie

Tijdens de Bio-beurs profiteert u van 10% korting op alle handsealmachines,
halfautomatische topsealmachines en vacuümkamermachines. U bent van harte welkom op onze stand op de Bio-Beurs te Zwolle.

Volledig leveringsgamma Het Packhuys;

Compac
  • Handsealmachines (uniek tot 11 afmetingen zonder malwissel)
  • Halfautomatische topsealmachines
  • Compleet assortiment schalen en folie (tevens BIO)


Valko
  • Handsealmachines (tevens met gasflush)
  • Halfautomatische topsealmachines (tevens kleine SKIN machine)
  • Volautomatische topsealmachine voor middelgrote producties
  • Vacuümkamermachines

Packaging Automation
  • Halfautomatische topsealmachines (grote capaciteit)
  • Volautomatische topsealmachines van middelgrote tot grote producties
  • Carrouselmachines (rotatieve afvul- en verpakkingsmachines)
  • Platentransportmachines (lineaire afvul-en verpakkingsmachines)

Riggs Autopack
  • Doseerpompen en systemen (tray, pouch, glas, emmer, et cetera)
  • Transferpompen

Het Packhuys – voor een nauwkeurig gedoseerd en perfect verpakt product.

Voor meer informatie:

Het Packhuys
Marconilaan-Noord 52
4614 HB Bergen op Zoom
0164 700 215
info@het-packhuys.com
www.het-packhuys.com
Publicatiedatum: