Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe biologische patés van Bel Bio

Pascal Depuydt van Bel Bio heeft een reeks nieuwe biologische producten ontwikkeld. De Belgische bekende slager (de vijfde generatie) uit Ieper heeft in het verleden meermaals gouden en zilveren medailles gewonnen. Met zijn nieuwe biologische lijn, betreffende de patés die gemaakt zijn op basis van varkensvlees, hoopt Pascal om zo de naam paté terug in ere te herstellen.
 
Tot op vandaag is Pascal de eerste die biologische paté verkoopt en produceert en dat is dat is best wel bijzonder. De paté onder het merk 'Emile Jacques' is vanaf eind januari 2015 beschikbaar in België en zal worden verdeeld door groothandel Biosano. Voor Nederland is Bel Bio nog op zoek naar een distributeur, maar Pascal verwacht dat binnen afzienbare tijd ook heel Nederland voorzien kan worden van zijn patés.

Wat 'Emile Jacques' zo uniek maakt is dat die ook glutenvrij gecertificeerd is en vrij van alle EU allergenen! De paté is gesteriliseerd in een bokaaltje van glas omdat Pascal van mening is dat een biologisch product verpakt moet worden in glas in plaats van plastic: "Plastic is over het algemeen slecht voor het milieu en heeft invloed op de smaak van het product."



Pascal Depuydt is eveneens de producent van The Vegan Frog. Inmiddels zijn drie soorten patés en twee soorten hummus biologisch, vegan en glutenvrij gecertificeerd. Er wordt ook hard gewerkt om de 'Meetballs' biologisch te maken.
Tijdens de BIOFACH bent u van harte welkom om de producten te komen proeven. Bel Bio is met zowel 'Emile Jacques' als met 'The Vegan Frog' te vinden in hal 1 met standnummer 1-167.

Voor meer informatie:

Pascal Depuydt
pascal.depuydt@live.be
www.puydtjes.be
www.noglut.eu
www.theveganfrog.com
Publicatiedatum: