Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Happy People Planet - 1 jaar na de introductie

"Na een jaar bezig te zijn geweest met de introductie van onze Happy People Planet producten in Nederland, staan we ook dit jaar weer met Tilly's Treats op de Bio-beurs", vertelt Mathilde Prince van Tilly's Treats.

Ze vervolgt: "Het is een innoverend jaar geweest en onze producten staan nu al bij verschillende winkels in de schappen. Onze biologische amandelen, cashewnoten en pecannoten omhuld met lekkers zoals biologische chocolade en de hartige variant doen het goed op de Nederlandse markt. Afgelopen jaar hebben we ook de verpakking van onze heerlijkheden veranderd in verschillende kleurcombinaties, zodat men beter onderscheid maken tussen onze RAW chocolate familie en onze Amandelen met bijvoorbeeld smaak pure chocolade en kokos. Onze 'Happy' in braille blijft op de verpakkingen, zodat het voor iedereen herkenbaar is."



Voor de mensen die de Happy People Planet-producten nog niet kennen... Happy People Planet heerlijkheden worden ambachtelijk gemaakt en biologisch geteeld. De amandelen komen onder andere uit Extremadura, Spanje. De cashewnoten uit Burkino Faso en de pecannoten uit Zuid-Afrika. De chocolade waar Happy People Planet mee werkt komt uit de Dominicaanse Republiek en is Fair Play. "Wij hebben verrassende smaken zoals, amandelen met groene-theepoeder uit Vietnam en echte biologische gember in een jasje van pure chocolade. Wij maken graag iedereen 'Happy' met onze verscheidenheid in smaaksensaties."



Nieuwsgierig geworden? Kom Happy People Planet bezoeken op de Bio-beurs 2015, het bedrijf is te vinden op het Ondernemersplein.

Voor meer informatie: www.happypeoplepla.net
Publicatiedatum: