Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch Frans-Japanse suikergoed in Bellegarde

Taisuke en Emiko Hashmito openden hun suikergoedatelier in Bellegarde, Frankrijk, in december 2014. In hun atelier combineren ze technieken van het Franse gebak met subtiele Japanse smaken. Momenteel produceert het bedrijf zeven producten: zoete gember plakjes, gember bloemblaadjes, gekarameliseerde sojasaus, amandelpraliné met verschillende smaken, waaronder kurkuma en gember, en een klein assortiment koekjes.



Taisuke en Emiko hebben een passie voor ambacht, voedsel en Franse roosjes. "We willen met pure, handgemaakte producten van de de aarde werken. Daarom werken we samen met biologische boeren voor onze ingrediënten", zegt Taisuke. In Bellegarde hebben ze twee bijzondere mensen ontmoet die hun daarbij kon helpen: Raitetsu Jinno, een Japanse biologische boer, en de familie Reuse, pioniers van de biologische landbouw in Frankrijk. In het begin durfden alleen nieuwsgierige klanten hun producten te kopen. Momenteel werkt het concept zo goed dat de vraag naar hun vernieuwende producten het aanbod overstijgt.

Voor meer informatie: www.biomomohashimoto.jimdo.com
Publicatiedatum: