Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bevestigt dat we op de goede weg zijn"

Naturgut wint Fairness-prijs

De Duitse biologische supermarktketen Naturgut, die in Stuttgart en de regio daaromheen gevestigd is, hoort tot de winnaars van de Duitse Fairness-prijs 2014, meldt de Duitse website Fruchtnews.de. De consumenten verkozen Naturgut van alle geselecteerde Duitse biologische winkels op de eerste plaats in de categorie prijs-kwaliteitsverhouding van de producten en dienstverlening. Het 'Deutsche Institut für Service-Qualität' had hiervoor samen met nieuwszender n-tv meer dan 40.000 consumenten ondervraagd over fairness, prijs-kwaliteitsverhouding, transparantie en betrouwbaarheid van bedrijven.

"Ik ben in het bijzonder blij met het feit dat de Duitse Fairness-prijs een onderscheiding is waarvan de klanten zelf de winnaars hebben gekozen", zegt Nikolaos Tsiris van Naturgut. "Dat bevestigt voor ons dat we op de goede weg zijn."


Nikolaos Tsiris toont de oorkonde.

Tsiris richtte de eerste Naturgut-winkel in 1994 op in het westen van Stuttgart. Verdere filialen volgden snel. Als leidende aanbieder van biologische producten in Stuttgart en de regio is Naturgut sindsdien op groeikoers, alleen al in de afgelopen twee maanden opende de biologische supermarktketen twee nieuwe filialen. Daarmee telt de keten inmiddels tien filialen.

Voor meer informatie: www.naturgut.net
Publicatiedatum: