Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Focus meer op biologisch

Kruideniersketen Haggen Fresh naar Las Vegas

Een kruideniersketen uit de staat Washington, Haggen Fresh, breidt de activiteiten uit naar een onverwachte plek: Las Vegas in Nevada. Tot nu toe opereerde Haggen voornamelijk in het noordwesten van de Verenigde Staten, met 16 winkels in Washington en 2 in Oregon.

De keten neemt al met al 146 winkels over van Albertson's LLC and Safeway. Niet alleen levert dat 7 nieuwe outlets op in Nevada, maar 10 in Arizona en 83 in Californië. In Washington en Oregon gaat Haggen naar respectievelijk 42 en 22 winkels.



De winkels van Haggen hebben elk gemiddeld ongeveer 100 medewerkers. Door de uitbreiding gaat de keten van 2000 medewerkers naar meer dan 10.000. De bestaande winkels zullen zo'n twee dagen gesloten zijn om ze om te vormen tot Haggen-winkels. Daarna zijn er nog veel producten hetzelfde, maar gaandeweg zal Haggen steeds meer nadruk leggen op biologische producten zoals vers vlees, zeevruchten, brood en AGF. Daarbij wordt er zoveel mogelijk betrokken van lokale leveranciers en producenten.

Voor meer informatie: www.haggen.com
Publicatiedatum: