Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Australië: biologisch certificaat opent de Chinese markt voor wijnmakerij Temple Bruer

Temple Bruer wijnmakerij is de eerste Australische wijnmakerij die het ‘volledig biologisch’ certificaat van de NASAA uitgereikt krijgt. David Bruer, eigenaar van Temple Bruer, schat in dat het verkrijgen van een biologisch certificaat toepasselijk voor de Chinese markt zijn bedrijf een financiële impuls kan geven van €513.000 en de exportmarkt van de wijnmaker met 25% kan vergroten. David verwacht ongeveer 9.000 kisten wijn naar China te kunnen exporteren tegen €60 per kist.



Temple Bruer exporteert wijn sinds 1989 naar Aziatische landen inclusief Taiwan, Japan, Hong Kong, Thailand, Singapore en de Filipijnen. Het bedrijf begon in 2004 met de export van biologische wijnen naar China, maar stopte hiermee in 2010 toen certificaten van de NASAA nodig bleken te zijn. Na vier jaar is het gelukt de nodige certificaten te behalen en kan de export naar China opnieuw van start gaan.

Voor meer informatie: www.templebruer.com.au
Publicatiedatum: