Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rheinland-Pfalz produceert steeds meer biologische wijn

In de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz wordt steeds meer biologische wijn geproduceerd, meldt de Duitse krant 'Die Welt' op haar website. In de afgelopen drie jaar is het biologische wijndruivenareaal hier met 30 procent gegroeid, deelde het wijnbouwministerie van de deelstaat afgelopen donderdag mee. Bijna vijf procent van de wijnbouwbedrijven werkt biologisch.



"De vraag naar biologische wijn neemt toe, en het marktpotentieel is nog lang niet uitgeput", aldus minister Ulrike Höfken. 70 procent van al het biologische wijndruivenareaal in Duitsland bevindt zich in deelstaat Rheinland-Pfalz.
Publicatiedatum: