Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
28 januari bij Op Hodenpijl:

Jonathan Karpathios en Bert van Ruitenbeek over vergeten groenten en biodiversiteit...

Op woensdag 28 januari start de eerste avond in een serie van zes bijeenkomsten met sprekers en debatten over voeding en biodiversiteit. Gasten zijn Jonathan Karpathios en Bert van Ruitenbeek. Aanvang: 20:00 uur. Locatie: Landgoed Op Hodenpijl.

Op 28 januari gaat het in het bijzonder over vergeten groenten en biodiversiteit. Bert van Ruitenbeek en Jonathan Karpathios en zijn de sprekers deze avond. Karpathios is Chef van restaurant Vork en Mes en vooral bekend van zijn boek 'Echt eten'. In februari 2015 verschijnt zijn nieuwste boek 'Echt eten in Frankrijk'. Van Ruitenbeek is pionier in de biologische landbouw, medeorganisator van de landbouw- en voedseldialogen in de Rode Hoed.

Datum: 28 januari 2015. Prijs: 15 euro inclusief drankje. Inclusief diner: 40 euro. Aanvang lezing: 20:00 uur. Aanvang diner: 18:00 uur.


Jonathan Karpathios.

Over de avonden

Bij Op Hodenpijl in Schipluiden worden de komende maanden zes avonden georganiseerd voor liefhebbers van goed eten. Met sprekers die de pioniers zijn voor verandering: die met de dagelijkse praktijk van voeding en biodiversiteit bezig zijn in de landbouw en kunnen zorgen voor een omkering. Met bekende en minder bekende mensen die de dialoog opzoeken met u. De avonden worden georganiseerd door Op Hodenpijl en zijn een initiatief van Deborah Post (biologisch merk Rootz en initiatiefneemster Honey Highway). Van Hollandse Bodem vindt tot en met juni elke laatste woensdag van de maand plaats. Onderwerpen die nog volgen zijn onder andere Lokaal & regionaal, eetbare bloemen en planten, superfoods van eigen bodem en een bijendiner.

Voorafgaand aan de avond is het mogelijk te dineren met een diner gemaakt van biologische producten, lokaal en van het seizoen. Op Hodenpijl beschikt over een eigen moestuin, kas en stal die het restaurant voorziet van groenten, kruiden, eieren en vlees.

Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden, vlak bij de A4 en Delft. De locatie beschikt over een ruime, gratis parkeerplaats. Kaarten zijn te bestellen via www.ophodenpijl.nl.
Publicatiedatum: