Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobites introduceert blisterverpakking op Bio-beurs

Biobites vond dat het tijd werd voor een kleinere zusje. Daarom introduceren zij op het Ondernemersplein van de Bio-beurs in Zwolle een nieuwe verpakkingseenheid, de Blisterverpakking. Hierin zitten twee crackers, die ideaal zijn als tussendoortje. Je neemt hem zo mee in je tas, zodat je altijd een hartige snack bij de hand hebt.

"Het viel ons op dat er bijna alleen maar zoete tussendoortjes bestaan die je verlekkert aankijken als je bij de kassa staat. Helaas bevatten ze vaak veel toegevoegde suikers, iets waar we bij Biobites wars van zijn", vertelt Simone van der Heide



De biologische Raw Food Crackers van Biobites bestaan uit pitten en zaden en worden met de hand gemaakt. Daarna worden ze op lage temperatuur 24 uur lang op een temperatuur van 42C gedroogd. Daarnaast zijn ze vrij van gluten, lactose, gist, suiker, ei en E-nummers.

Smaken zijn onder andere Indian, Italian, Rozemarijn, Naturel, Zeewier en de laatste variant is Mexicaans, met de superfoods maca en cacao. "Voor de lekkere snack, maar ook heerlijk bij een salade of als vervanging van brood. Goed geƫigend voor mensen die koolhydraten willen beperken, diabetici of een gluten allergie hebben", aldus Simone.

Voor meer informatie: www.biobites.eu
Publicatiedatum: