Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bedrijfsgebouw Biovegan komt in natuurpark

Het Duitse bedrijf Biovegan produceert sinds meer dan 27 jaar veganistische bak- en kookingrediƫnten in bio-kwaliteit. Door de aanhoudende trend van 'puur plantaardige voeding' groeit de omzet van het bedrijf sterk. Daarom is de huidige vestiging in Ransbach-Baumbach te klein geworden, meldt de Duitse website Bio-markt.info.

Op 5 december 2014 was het dan zover: de eerste spadesteek voor het nieuwe bedrijfsgebouw. Het eerste biologische industrieterrein van deelstaat Rheinland-Pfalz in Bonefeld wordt de nieuwe vestigingsplaats. Daar zal het nieuwe bedrijfsgebouw van Biovegan ontstaan, midden in een waterwingebied in natuurpark Rhein-Westerwald. Het gebouw moet daarvoor wel aan een hoop eisen voldoen. Zo moet er bijvoorbeeld een milieuvriendelijk verwarmingssysteem zoals bijvoorbeeld een PV-installatie aangelegd worden en moet er voor gezorgd worden dat het afval van het bedrijf hergebruikt wordt.


Eerste spadesteek voor Biovegan-nieuwbouw.

De nieuwbouw zal vanaf september 2015 gereed zijn en zal dan plaats bieden aan tot wel 200 werknemers.

Voor meer informatie: www.biovegan.de
Publicatiedatum: