Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groene Markt Strijen - dé lifestyle en bio-markt van de Hoeksche Waard

Zaterdag 10 januari wordt van 9:00 tot 14:30 uur de Groene Markt Strijen gehouden. Dit is dé lifestyle en bio-markt van de Hoeksche Waard en wordt maandelijks gehouden. Kijken, ruiken, proeven, snuffelen, luisteren en genieten midden in het centrum van Strijen (Jaagpad).

Tientallen kraampjes, een terras met een 'groene lunchkaart', live muziek, springkussen, proeverijen, gratis marktloterij en gezelligheid; tussen 9:00-14.30 uur bieden de marktdeelnemers met veel plezier hun 'puur natuur'-producten aan; AGF, jams, chutneys, havermout & muesli's, superfoods, gedroogd fruit, schapen- en koeienkaas, mosterd, gerookte paling, broodjes beefburger, zuivel, koek, taart, heerlijkheden van pure cacao, vlees, zweedse fakkels, bak/braad/kookbenodigdheden, blenders & juicers en nog veel meer... vrijwel allemaal uit de regio Hoeksche Waard. Mensen die vaak zelf hun producten maken, die weten waar ze het over hebben, en trots zijn op hun product. Zij weten precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit, waar het vandaan komt en hoe zij het geproduceerd hebben.



Het Groene Marktplein ligt aan het Jaagpad, in de volksmond 'De Kaai' genoemd, langs het water.

Voor meer informatie: www.groenemarktstrijen.nl
Publicatiedatum: