- Nog meer variatie-ideeën per recept,
- Het boek is volledig aangepast aan de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten,
- Het hoofdstuk 'Wetenswaardigheden' is nog verder uitgebreid,
- Veel prachtige nieuwe foto's.
Rineke Dijkinga, orthomoleculair geneeskundige en auteur van de boeken 'Weten van (H)eerlijk eten' 1 en 2 en het gloednieuwe 'Weetjes'-boek, begon met boek 1 omdat veel van haar patiënten aangaven dat ze informatie wilden over eerlijke voeding en hoe dit aan te wenden ten bate van hun gezondheid.
Wat begon als een gebaar richting 'haar mensen' groeide uit tot een enorm project. Inmiddels ligt dit boek in duizenden huishoudens en wat Rineke betreft ligt er straks een exemplaar in elk huis in Nederland èn wordt er uit gekookt. Geweldig dat zoveel mensen dit boek in de afgelopen drie jaar hebben aangeschaft. Voor iedereen die 'm nog niet in z'n keuken heeft liggen: Een mooier en waardevoller geschenk voor jezelf of voor een ander kun je je haast niet voorstellen. Want gaan voor je gezondheid, dat wil iedereen. Door goede, (h)eerlijke ingrediënten te gebruiken doe je iets voor je lijf, voor je energie, je brein, je slaap, kortom voor je hele welbevinden en Rineke Dijkinga deelt haar kennis graag met je.
Voor meer informatie: www.rinekedijkinga.nl