Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matchmaking Event op BIOFACH: interesse uit heel Europa

Over iets minder dan twee maanden vindt de BIOFACH in Neurenberg (Duitsland) plaats (11-14 februari). Nederland is Partnerland op de komende editie van de BIOFACH en daarom organiseert Enterprise Europe Network Nederland een internationaal matchmaking event voor standhouders én professionele bezoekers van de beurs. De matchmaking vindt plaats op 12 en 13 februari 2015. De eerste 17 Nederlandse en buitenlandse bedrijven hebben zich al aangemeld, maar dat zullen er de komende weken nog meer worden, want collega's van het Enterprise Europe Netwerk uit heel Europa hebben toegezegd om met hun bedrijven te zullen deelnemen aan de matchmaking.


Hoe werkt de matchmaking?

U kunt zich (gratis!) registreren op www.b2match.eu/biofach2015 en vult daar vervolgens uw bedrijfsprofiel in. In het bedrijfsprofiel geeft u aan (in het Engels) wat uw bedrijf doet en zoekt. Vervolgens kunnen andere bedrijven u op basis van uw bedrijfsprofiel uitnodigen voor een kort B2B-gesprek op de beurs. Enterprise Europe Network Nederland faciliteert daarvoor een speciale ruimte op de beurs. U kunt ook zelf andere (buitenlandse) bedrijven uitnodigen. Zo ontstaat een reeks van afspraken op tijden die u zelf van te voren heeft aangegeven. Enkele dagen voordat de beurs plaatsvindt, ontvangen de deelnemende bedrijven hun persoonlijke digitale agenda.
Publicatiedatum: