Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vechtenaer presenteert GRØD pappen op BioBeurs 2015

Vechtenaer BV zal dit jaar op de Bio-beurs naast haar Just Food Biologische Maaltijdsoepen nog een nieuw product presenteren. Het betreft een 'kant en klaar' havermoutproduct waar de consument alleen nog water aan toe hoeft te voegen... Easy on the go.

Gemak wordt steeds belangrijker, de Nederlander steeds drukker. Daarom heeft Vechtenaer besloten de GRØD pappen (GRØD letterlijk vertaald: pap) naar Nederland te halen. GRØD is opgericht in 2011 door de toen nog 21-jarige Lasse Andersen. Het doel is simpel: Het concept 'pap' te herdefiniëren en de wereld te laten zien dat pap een delicatesse is, gezond en gemakkelijk kan zijn.


Lasse Andersen.

Vechtenaer biedt een tweetal pappen in portieverpakking van 75 gram:
  • Biologische Haver-Gerstpap. Ingrediënten pot: Haver, moerbeien, amandelmeel, gerst, zout, gevriesdroogde zwarte bessen. Topping: Hazelnoten, ruwe rietsuiker, gevriesdroogde frambozen.
  • Biologische, glutenvrije Haver – Quinoapap. Ingrediënten: Haver, moerbeien, Quinoa vlokken, kokos, zout, zwarte bessen. Topping: Moerbeien, cacao nibs, gevriesdroogde frambozen.


De sleeves van de pap.

How to use:
  1. Giet kokend water tot aan de stippellijn in de beker en roer.
  2. Doe de deksel weer op de pot en laat trekken gedurende 3 minuten.
  3. Roer en voeg de topping toe.
  4. Bon Appetit.

Vanaf week 5, 2015 verkrijgbaar in +/- 500 supermarkten.



Klik hier om een filmpje over Lasse Anderson te bekijken.

Voor meer informatie: www.vechtenaer.nl
Publicatiedatum: