Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier Kerst in de stal bij De Schapenstreek

De Schapenstreek in Lutjebroek organiseert rond Kerst twee evenementen op de boerderij. Het gaat om een kerstdiner in de stal op zaterdag 13 december en kerstavond in de stal op 24 december.

Kerstdiner

Anita van Alderwegen: "Dit jaar organiseren we voor het eerst, een fantastisch culinair kerstspektakel tussen de schapen in de stal van de mooie boerderij De Schapenstreek te Lutjebroek. Het menu bestaat uit een geurige, lang getrokken Kerstbouillon van ossenstaart. Als hoofdgerecht een Italiaanse Runderstoof met een winterse klassiek garnituur. Naar het dessert mag je raden... we hebben iets zeer feestelijks bedacht. Denk je te weten wat wij gaan serveren, kun je een mooie prijs winnen. Dit kan je vermelden bij het bestellen van de kaartjes."



Gasten zijn vanaf 18:00 uur van harte welkom om alvast de dieren te bekijken en inkopen te doen voor de kerst. Vegetariƫrs kunnen dit aangeven, zodat ook zij gezellig kunnen aanschuiven.

Kaartjes zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar, voor 22,50 euro (inclusief Gluhwein bij de entree). Ze zijn te bestellen op www.carokookt.nl.

Kerstavond

Ook dit jaar is iedereen op kerstavond welkom bij de schapen en lammetjes in de stal. Voor de elfde keer organiseert 'Schapenstreek' verhalen in de stal (tussen 17:00 en 20:00 uur). Kijk naar de schapen en lammeren die in het verse stro liggen, luister naar de verhalen rondom het thema Kerst en warm jezelf daarna op bij de houtkachel met een warme beker chocolademelk. Toegang is gratis.

Voor meer informatie: www.schapenstreek.nl

Publicatiedatum: