Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaap zacht met Bamboe beddengoed

Op het gebied van beddengoed is er maar één ding echt belangrijk – comfort. "Daarom is al het beddengoed van Sensa di Lusso superzacht en comfortabel om de gebruiker een optimale nachtrust te bezorgen. Al het beddengoed is gemaakt van milieuvriendelijke materialen als Bamboe en Tencel. Dus is het nog goed voor de planeet ook", vertelt Inge Koekkoek.
 

Zacht, luxe en comfortabel bedtextiel

Ze geeft aan dat iedereen die Bamboe en Tencel bedtextiel voor het eerst voelt, zich verbaast over de zachtheid van de materialen. "De nieuwe eco-stoffen hebben het luxueuze gevoel van zijde en kasjmier." De gebruikte materialen werken temperatuurregulerend (warm in de winter, koel in de zomer) en laten de huid ademen. "Daardoor voel je je de hele nacht comfortabel. Ideaal beddengoed bij nachtzweten."
 

Hypo-allergeen

Bamboe- en Tencelproducten zijn anti-bacterieel en hypo-allergeen. Dat komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Dit in tegenstelling tot de katoenteelt dat erg belastend is voor het milieu omdat er veel water, pesticiden en kunstmest wordt gebruikt. Men heeft veel minder last van huisstofmijtallergie en kan lekker allergievrij slapen.
 

Over Sensa di Lusso

Sensa di Lusso is een nieuw, duurzaam en luxe bedtextielmerk met een webwinkel. Sensa di Lusso betekent 'gevoel van luxe' en dat willen zij hun klanten laten ervaren. Daarnaast wil Sensa di Lusso een bijdrage leveren aan een gezondere en betere wereld door het aanbieden van ecologische en duurzame materialen. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de tijdloze, stijlvolle ontwerpen. Het assortiment bestaat uit een unieke collectie dekbedovertrekken, (hoes)lakens, plaids & woonkussens.
 
Voor meer informatie: www.sensadilusso.nl
Publicatiedatum: