Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pür Gum kauwgom betreedt ook Nederlandse markt

Het heeft even geduurd, maar vanaf nu is Pür Gum ook in Nederland te verkrijgen. Het internationaal gerenommeerde merk uit Canada gaat haar kauwgom aanbieden via de natuurlijke groothandel Pure Passions uit Tiel. Op deze manier probeert Pür Gum ook de Nederlandse markt te bestormen.


Gezond

Pür Gum is een natuurlijk gezoete kauwgom zonder aspartaam. Dit betekent dat het onder andere niet schadelijk is voor kinderen en zwangere vrouwen. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan. Pür Gum is namelijk diabetes-vriendelijk, veganistisch, glutenvrij en notenvrij. Dit zorgt ervoor dat er voor een grote groep mensen nu een alternatief is voor de reguliere kauwgom. Het eerste verkooppunt is inmiddels al gerealiseerd.


Pür Gum

Pür Gum is in 2010 opgericht door Jay Klein. Zijn missie was een gezonde kauwgom op de markt brengen van hoge kwaliteit. Hij begon klein met lokale natuurwinkeltjes, maar ondertussen is Pür Gum een internationaal merk geworden en is het verkrijgbaar in meer dan 15 landen. Vanaf nu dus ook in Nederland.

Voor meer informatie: www.purepassions.nl en facebook
Publicatiedatum: