Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeverij van de Natuur - feestje voor producent, groothandel en winkel

Afgelopen maandag, 17 november, vond in Kamerik de jaarlijkse kerstproeverij van Kroon Biologische Verswaren en Natudis plaats. Een jaarlijks terugkerende festiviteit waarbij het draait om de samenwerking tussen producent, groothandel en winkel. In een landelijke sfeer, presenteerden Kroon en Natudis gezamenlijk met leveranciers welke bijzondere producten zij te bieden hebben voor de consument.



Voorafgaand aan de proeverij vond de bijeenkomst plaats voor de Natuurwinkel-ondernemers en groothandelsklanten waar uitleg werd gegeven aan de nieuwe communicatiemiddelen: promotieplannen en andere zaken belangrijk in de relatie tussen groothandel, winkel en franchiseorganisatie. Pieter Vroegop opende de middag met de uitleg over het moederbedrijf Vroegop Ruhe & Co en kon iedereen hiermee duidelijk maken hoe goed Natudis en Kroon passen bij deze familie. Marcel Kramer, de nieuwe verkoopmanager van Natudis, stelde zich voor aan de ondernemers en ontvouwde de plannen voor de toekomst.



Als opmaat voor de proeverij kregen Ellen Folkersma en Yuri Blanken, verantwoordelijk voor het assortiment van respectievelijk Natudis en Kroon, de gelegenheid de mensen een kijkje te bieden in de opbouw en structuur van verschillende productgroepen op merkgebied en inkoop.



Hoe belangrijk het persoonlijke contact tussen de schakels in de keten is voor onze sector werd bevestigd door het enthousiasme van zowel de leveranciers als de winkeliers op de proeverij. De verbinding die gelegd wordt door het laten proeven van de heerlijke producten in een ongedwongen sfeer.

Kortom, Natudis en Kroon hebben alles in huis voor de komende feestdagen.

Voor meer informatie: www.natudis.nl en www.kroonbiologisch.nl
Publicatiedatum: