Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Next Organic Berlin 2015: thema's verwerkt in proeverijen en workshops

De Next Organic Berlin 2015 zal op 10 mei gehouden worden. Voor 2015 legt het organisatieteam van de Next Organic Berlin de nadruk op de thema's rauw, kaas, vlees en spiritualiteit. Elk thema zal vertegenwoordigd worden door een deskundige ambassadeur die zijn kennis vooral in proeverijen en workshops met exposanten en bezoekers zal delen. Samen met Cooks Connection, een netwerk van Berlijnse chefs, is een kookprogramma gepland waarin actuele thema's in gerechten en recepten worden doorgevoerd. Dit format was het afgelopen jaar al erg succesvol.



Doelgroepen van de Next Organic Berlin zijn kopers, retailers, hoteliers, restauranthouders en koks die op zoek zijn naar unieke gerechten. "The Next Organic biedt de industrie een broodnodig nieuw perspectief", zegt woordvoerster Cathrin Brandes. "De Next Organic Berlin biedt een openhartige blik in de toekomst. Een toekomst waarin opgeleide consumenten, klanten en gasten meer aandacht besteden aan ambachtelijke productie, regionale oorsprong en uitstekende smaak zonder toevoegingen."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: