Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Apeldoornse bio-groenteclub Biorself bijna klaar voor de start

Biorself is een nieuw initiatief in Apeldoorn waarbij biologische en biologisch-dynamische groente en fruit van eigen bodem rechtstreeks bij boeren wordt ingekocht. Als lid van de Apeldoornse groenteclub kan je om de week op basis van het seizoensgebonden aanbod zelf bepalen welke groente en fruit je bestelt. Biorself gaat binnenkort van start.

Vandaag (woensdag 5 november) en 19 november presenteert Biorself zich aan Apeldoorn. Op woensdag 5 en 19 november presenteert Biorself zich aan Apeldoorn. Tussen 11:00 en 15:.00 uur is men welkom om kennis te maken met de biologische groenteclub van Apeldoorn. "We hebben speciaal voor deze kijkdagen extra producten in de losse verkoop dus ook als je nog geen lid bent kunt je al kennis maken met onze biologische producten. En natuurlijk valt er van alles te proeven."



"Met Biorself maken we biologische groente en fruit bereikbaar voor een groot publiek. Voor mensen die bewust willen eten en doordat een groep deelnemers ook meehelpt, kunnen we de prijs zo laag mogelijk houden", lichten de initiatiefnemers toe op de website www.biorself.nl. Daarop melden ze ook dat de boeren die meedoen een eerlijke prijs voor hun groente en fruit krijgen. Er is geen sprake van tussenhandel. "Omdat we geen winst maken en leden zelf meewerken, betalen we een relatief lage prijs voor de producten."

Voor meer informatie: www.facebook.com/biorself en www.biorself.nl
Publicatiedatum: