Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe uitstraling Trafo Chips

Tholen - Trafo Chips krijgt een nieuwe uitstraling. Bjorn Andringa van producent FZ Organic Food vertelt dat de nieuwe verpakkingen vanaf week 46 gaan instromen. "We zijn nu volop aan het draaien in de productie", aldus Bjorn vanuit de vestiging in Wolvega.


Groente chips en Light chips naturel en paprika.

Hij geeft aan dat de nieuwe uitstraling van Trafo Chips meer eigentijds is. "En we hebben er bewust voor gekozen om op de zak visueel duidelijk te maken welke chipsvariant er in de zak zit. Dit zie je terug aan de aardappelen, tomaten, uien, chilipepers en paprika op de diverse verpakkingen. En op de Groentechips staan zelfs drie groenten afgebeeld: rode biet, pastinaak en wortel."



Bjorn geeft aan dat FZ Organic Food samen met de ontwerper een tijdje bezig is geweest met de ontwikkeling van de nieuwe verpakking. "Dit is dezelfde ontwerper die ook samen met ons de nieuwe look van Yakso ontworpen heeft. We vonden het hoog tijd voor een frisse uitstraling voor deze chipsrange. En gezien het grote succes van onze Handcooked Chips van Trafo besloten we om deze range op eenzelfde manier neer te zetten."


Tortilla chips met de typerende snor.



Voor meer informatie:

Bjorn Andringa
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
Bjorn@fzorganicfood.com
www.fzorganicfood.com