Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Veel mensen blijven om meer informatie vragen"

Derde boek Rineke Dijkinga: 'Weetjes over (h)eerlijk eten'

Rineke Dijkinga, bekend van 'Weten van (h)eerlijk eten', heeft haar derde boek klaar. Het boek heet 'Weetjes over (h)eerlijk eten' en is vanaf eind november verkrijgbaar. Het gaat om een boek boordevol waardevolle informatie over voeding. Wil je gezonder gaan eten? Dan zorgt dit boek voor een stevige basiskennis. Het boek is ideaal als naslagwerk in verband met de diverse lijstjes en tabellen.

Welke onderwerpen?

De volgende onderwerpen, komen aan bod: Botontkalking, Anti-Aging door gezonde kooktechnieken, Cholesterol, Eiwitten en Aminozuren, Fytinezuur en andere anti-nutriƫnten, Hormoonverstorende stoffen, Overgewicht, Jodium, Ontstekingen, Kiemen, Reiniging, Superfoods en Hoge bloeddruk.

Daarnaast zijn de verkorte versies van een aantal bijlagen uit de boeken 'Weten van (h)eerlijk eten' deel 1 en 2 opgenomen: Glycemische lading, Vetzuren, Antioxidanten en Suiker en andere zoetmiddelen.


Waarom dit boekje?

Rineke: "De belangrijkste reden is de volgende: De afgelopen jaren heb ik duizenden enthousiaste mailtjes gehad van mensen die zich zo veel beter zijn gaan voelen door eerlijk te eten. Veel mensen blijven om meer informatie vragen. Graag stil ik die honger naar informatie met dit 'Weetjes-boek'. Het is dus een mooie aanvulling op de serie Weten van (h)eerlijk eten, waarvan inmiddels ook deel 3 in de maak is."

Klik hier om verder te lezen over 'waarom'.
Publicatiedatum: