Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ROC-leerlingen duiken in de wereld van Organic

Tholen - Organic speelt de hoofdrol in de proeve van bekwaamheid van een klas van de ROC-opleiding Media, Communicatie & Informatie. Dit bleek vanmorgen uit een Facebookberichtje van Organic food for you. Eric Verduin geeft desgevraagd wat toelichting: "We zijn gevraagd om een groep leerlingen te begeleiden bij hun proeve van bekwaamheid. Ze gaan een bedrijfsfilm maken en elk clubje krijgt één van onze winkels toegewezen. Vervolgens zullen ze vanuit de winkel opnames gaan maken bij bijvoorbeeld één van de producenten of een groothandel waarmee wij werken." Vandaag heeft de briefing plaatsgevonden en aanstaande maandag hebben de leerlingen de gelegenheid om via Skype nog wat vragen te stellen.



Voor Eric is het een mooi extraatje dat hij op deze manier ook te weten komt hoe de jeugd tegen Organic aankijkt. "Wat me nu al opvalt is dat de jeugd tegenwoordig een stuk bewuster met eten bezig is dan wij op die leeftijd waren. Ze zijn veel meer bezig met de kwaliteit van leven."

Nieuwe winkel

Hoogstwaarschijnlijk zal in Rotterdam nog dit jaar een nieuwe winkel van Organic food for your gaan openen. "We zijn druk bezig in het pand aan de Lusthofstraat en streven naar de opening op 11 december", besluit Eric.

Voor meer informatie: www.organicfoodforyou.nl