Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Enthousiasme over combinatie met By The Grape"

For Your Taste Only: eerste 100% biologische kaasspeciaalzaak

Tholen - Zaterdag 11 oktober opende For Your Taste Only (FYTO) haar deuren in Amsterdam. Dit is de eerste 100% biologische kaasspeciaalzaak. For Your Taste Only is in de wijnwinkel van By the Grape Winery gevestigd als shop-in-shop (Maasstraat 118). Niels Wallin, initiatiefnemer van FYTO: "Klanten zijn enthousiast over de unieke combinatie. Het concept geeft nu al meerwaarde. Wanneer klanten een rode wijn kopen bij Marcel kunnen ze bij ons meteen terecht voor een bijpassende kaas."


De combi tussen wijn en kaas wordt op deze foto mooi duidelijk.

For Your Taste Only heeft ruim 150 soorten biologische kaas in haar assortiment. "Daar komen mensen echt voor terug. Voorheen was ik bij proeverijen bij onder meer By The Grape genoodzaakt om klanten voor bepaalde kazen naar diverse leveranciers te sturen, nu kunnen ze hier op één plek terecht." Naast de kazen zijn er ook allerlei andere producten bij For Your Taste Only verkrijgbaar. Denk hierbij aan biologische belegde broodjes, fruitsappen, bieren en olijfolie.


Links: de etalage. Rechts een mooie presentatie van twee van de kaassoorten.

Zaterdag organiseerde FYTO een inloopreceptie ter ere van de opening. "De gasten reageerden erg enthousiast. Het was gezellig druk en we hebben iedereen van allerlei producten laten proeven." Rondom de opening heeft Niels ook een speciale actie geïnitieerd: de 'openingstas' met daarin allerlei producten werd voor 30 euro aangeboden in plaats van 60 euro. "Veel klanten vinden dit een leuke actie en het is meteen een mooie manier om hen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van ons assortiment."


De inloopreceptie.

Gisteren (16 oktober) vond in de speciaalzaak een wijn-kaasproeverij plaats voor Relatieplanet. "De komende tijd blijven we wat dat betreft erg druk. Zo organiseren we zondag 26 oktober een 'Etentje tussen de flessen'. Met deze serie zijn we vorig jaar gestart. Hieraan verbinden we telkens een ander thema. Dit keer is dat 'Italy'. En 2 november organiseren we De Grote Hamersma-proeverij. Tijdens dit soort gelegenheden komen de voordelen van dit concept duidelijk naar voren."



De komende tijd zijn FYTO en By The Grape druk met de relatie- en kerstgeschenken. "We hebben zo'n twintig verschillende geschenken samengesteld, waaronder diverse wijn-kaaspakketten en bier-kaaspakketten. Uiteraard krijgen klanten ook de mogelijkheid om zelf hun pakketten samen te stellen."

Voor meer informatie:

Niels Wallin
For Your Taste Only
Shop-in-shop bij By The Grape
Maasstraat 118
1078 HN Amsterdam
06 21235035
www.foryourtasteonly.nl
www.bythegrape.nl