Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Aantal papa''s en mama's zijn al vaste klant in onze winkel"

EkoPlaza Wassenaar sponsort jeugdteams Blauw Zwart

EkoPlaza Wassenaar sponsort voor het tweede achtereenvolgende jaar twee jeugdteams van de Wassenaarse voetbalvereniging Blauw Zwart. "Naast de acties en campagnes in de winkel, kiezen we er bewust voor om lokaal aandacht te vestigen onze missie: gezond en biologisch eten bereikbaar maken voor iedereen. Dit begint bij een stukje bewustwording en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen", zo licht Mathijs Vermeulen van EkoPlaza Wassenaar toe.



Hij vervolgt: "Deze jonge topspelers in spé zijn onlangs allemaal langs geweest in onze winkel en hebben kunnen zien wat onze winkel zoal te bieden heeft op het gebied van gezonde voeding. Een aantal papa's en mama's zijn al vaste klant in onze winkel en zijn daarmee de perfecte ambassadeurs. En natuurlijk ook de kinderen zelf die iedere wedstrijd met EkoPlaza op het shirt het veld op gaan. Om te winnen natuurlijk."
Publicatiedatum: