Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking verlengd

EkoPlaza blijft topsporters CTO Amsterdam beleveren

Tijdens de jaarlijkse kick-off van het Centrum voor Topsport & Onderwijs (CTO) Amsterdam, de officiële aftrap van het nieuwe seizoen, hebben CTO Amsterdam en EkoPlaza hun samenwerking verlengd tot en met 2016.

Een jaar eerder, tijdens de kick-off van het seizoen 2013-2014, presenteerde CTO Amsterdam EkoPlaza als nieuwe partner. Het afgelopen jaar heeft EkoPlaza de ingrediënten voor de maaltijdvoorziening van de CTO Amsterdam programma's verzorgd. Bovendien konden de sporters van CTO Amsterdam met korting producten uit het biologische assortiment van EkoPlaza kopen. De samenwerking is EkoPlaza en CTO Amsterdam goed bevallen en is door de CTO Amsterdam sporters zeer goed gewaardeerd. In de jaarlijkse evaluatie van CTO Amsterdam werd de maaltijdvoorziening door de sporters dit jaar beoordeeld met een 7.45, een stijging van meer dan anderhalf punt ten opzichte van het jaar ervoor.


Copyright: Merijn Soeters Fotografie.

Charles Urbanus, algemeen manager van CTO Amsterdam, is erg te spreken over de verlengde samenwerking: "Voeding is een belangrijk ingrediënt in onze topsportprogramma's. Met behulp van EkoPlaza hebben wij de maaltijdvoorziening het afgelopen jaar een aanzienlijke kwaliteitsimpuls kunnen geven. Wij kijken er naar uit om hier tot en met het einde van 2016 verder vorm aan te kunnen geven."

Het is fantastisch om te zien en van sporters te horen dat goede voeding in korte tijd een belangrijk onderdeel voor hun topprestatie is geworden. Fysieke en mentale training worden nu optimaal ondersteund door goede voeding voor een super snel herstel.

Voor meer informatie: www.ctoamsterdam.nl
Publicatiedatum: