Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KOOKmakkelijk krijgt bio-certificaat

Sinds kort mag KOOKmakkelijk zich officieel de eigenaar noemen van een bio-certificaat. De Leuvense firma die wekelijks kookpakketten aan huis levert, streeft sinds de opstart al naar het aanbieden van gezonde, duurzame en kwalitatieve voedingswaren. Hun recente samenwerking met Boerderij De Brabander, een bio-boerderij uit het hagenland, verzekert dat maar liefst 50% van de groenten in hun pakket biologisch geteeld zijn. De organisatie Certisys ging op onderzoek en bekroont KOOKmakkelijks engagement voor duurzaamheid met een officieel bio-cerfiticaat. Meer nog, door het steunen van lokale boeren zullen de groentekilometers aanzienlijk dalen en de streekproducten kraakvers bij de consument terecht komen.


Relinde Eerlingen, zaakvoerder Kookmakkelijk (midden).

Nieuwtje: vanaf deze maand kunnen de KOOKmakkelijk fans ook een extra soeppakket bestellen bij hun tas met ingrediënten. De groenten in dit soeppakket zijn eveneens afkomstig van Boerderij De Brabander en zijn dus supervers én biologisch.

Voor meer informatie: www.kookmakkelijk.be
Publicatiedatum: