Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt Held van de Smaak 2014?

Voor de finale van de Held van de Smaak verkiezing zijn 12 finalisten geselecteerd die hun provincie vertegenwoordigen. Alle finalisten zetten zich in om bonen en peulvruchten op een bijzondere manier op de kaart te zetten. De verkiezing heeft een juryprijs en een publieksprijs. Terwijl de jury druk bezig is met het bezoeken van kandidaten en het verzamelen van zoveel mogelijk gegevens om een uitgewogen oordeel te kunnen vellen, kan iedereen ook zelf stemmen op zijn of haar eigen favoriete kandidaat.

De 12 finalisten zijn:

  • Jan Dales uit Loppersum (Groningen)
  • Tjalke Stoelwinder, Greydanus&Brouwer uit Heerenveen (Friesland)
  • Lambert Sijens, De Tuinen van Weldadigheid, Veenhuizen (Drenthe)
  • Peter Hollander, De échte Hollander, IJsselmuiden (Overijssel)
  • Piet van Sabben en Renée Hoekendijk, BD-Tuinderij De Stek, Lelystad (Flevoland)
  • Jan Velema, De Zaderij BV, Voorst (Gelderland)
  • Stijn Costerman, Moestuin Maarschalkerweerd, Utrecht
  • Jaap, Marry en Erik Smak, Lutjewinkel (Noord-Holland)
  • Ton Vreeken, Vreeken’s Zaden, Dordrecht (Zuit-Holland)
  • Yvonne Hopstaken, Kloosterhotel ZIN, Vught (Noord-Brabant)
  • Arndjan van Wijk, St. Op Goede Gronden, Veere (Zeeland)
  • Jean Thoma, Boerderijrestaurant Aan Sjuuteeänjd, Schinnen (Limburg)

Diverse finalisten hebben een bio- of BD-achtergrond, waaronder Piet van Sabben en Renée Hoekendijk, Stijn Costermans, Jan Velema, Yvonne Hopstaken en Ton Vreeken.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de opening van de Week van de Smaak op 27 september in Ede.

Klik hier voor meer informatie over de genomineerden en het stemmen.
Publicatiedatum: