Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

21 september Oogstfeest Stadsboerderij Almere

Zondag 21 september is het weer Oogstfeest op Stadsboerderij Almere. Dit jaar is het thema: De Smaken van Almere. Het erf van de Stadsboerderij op de Kemphaan staat die dag weer bol van de activiteiten die de bezoekers kennis laten maken met al het lekkers dat de stad Almere te bieden heeft. Er is veel te beleven voor jong en oud. Kinderen gaan aan de slag bij 'Van Graan tot Pannenkoek' en bij de 'Kinderkookcafé's'.

Op de Oogstmarkt is allerlei lekkers te proeven van Almeerse Weelde: jam, bier, honing, gans en ijs. Men kan kennismaken met 'groene' organisaties, zoals Vereniging Buitenstad en OSA, het centrum voor Stadslandbouw. Er is muziek, theater en Oogstcafé. Ook zijn er kookdemonstraties.


Pompoenkunst.

Tijdens het Oogstfeest zal Gedeputeerde Jaap Lodders de nieuwe conservenlijn van Stadsboerderij Almere lanceren. Ook is er de presentatie van het Magazine Kinderkookcafé's.

Iedereen is van harte welkom. Het feest duurt van 11:00 tot 16:00 uur. De toegang is gratis. Adres: Kemphaanpad 14 1358 AC Almere.

Voor meer informatie: www.stadsboerderijalmere.nl
Publicatiedatum: