Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opleiding Permacultuur start op de Oorsprong

In oktober 2014 start de Opleiding Permacultuur Deel 1 op de Permacultuur Tuinderij de Oorsprong in Schalkhaar. De cursusdagen vinden plaats op zaterdagen, met als laatste dag zaterdag 10 januari 2015.

Tot het docententeam behoren onder andere Taco Blom, Bessie Schadee, Katharine Hone, Marc Siepman en Albert Muller. Er kan ook voor losse modules gekozen worden. Inschrijving vóór 18 september. Alle informatie komt terug in dit promotiefilmpje:



Op de Oorsprong bouwen ze aan een ontmoetingsplek om kennis te maken met ambachtelijke streekproducten. Doel is om te laten zien hoe basaal voedsel als brood en kaas gemaakt wordt. Ook kan worden kennisgemaakt met de verbouw van groenten en fruit en het houden van bijen, schapen en kippen volgens de principes van permacultuur. In de winkel is nog ruimte beschikbaar om te huren (voor meer informatie daarover: Jeroen Bartels).



De manier waarop ons dagelijks voedsel wordt geproduceerd is met high-tech massaproductie, goedkoop maar wel eenheidsworst. Het kan ook anders, namelijk op een ambachtelijke manier. Dat spreekt ook steeds meer mensen aan. Je weet waar het product vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. De Oorsprong is de plek waar dat allemaal gebeurt.

Voor aanmelden en/of meer informatie kan je contact opnemen met Tulay Tanaydin Balci via email: tulay.tanaydin@gmail.com.
Publicatiedatum: