Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pik jij deze nieuwste trend mee?

Vanaf heden verkrijgbaar bij EkoPlaza: canihua

De wereldwijde stijgende vraag naar quinoa zorgt steeds vaker voor een schaarste in het aanbod van dit hardlopende product. EkoPlaza is daarom op zoek gegaan naar een alternatief product waarmee ze uiteindelijk kunnen zorgen voor een gezondere balans tussen vraag en aanbod. Het resultaat is een ware aanwinst voor het granenassortiment: EkoPlaza canihua.



Canihua (uitspraak: kaniwa) is familie van quinoa en wordt door de kleiner graankorrel ook wel baby quinoa genoemd. Dit van nature glutenvrije graan bestaat al duizenden jaren en groeit in het hooggebergte van Peru en Bolivia. Canihua is qua smaak vergelijkbaar met quinoa, maar bevat een hoger percentage eiwitten, voedingsvezels en mineralen. Het is daarmee een uitstekend alternatief voor o.a. quinoa, rijst of pasta. Toe te passen in soepen, salades, warme en koude dranken, pap, noedels en repen.

Over het EkoPlaza huismerk – natuurlijk, het beste voor iedereen

EkoPlaza wil biologische voeding bereikbaar maken voor iedereen. De producten onder eigen label worden door EkoPlaza geselecteerd met het besef dat we zuinig en liefdevol moeten omgaan met de aarde. Voor een eerlijke prijs bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Waar te koop: EkoPlaza
Publicatiedatum: