Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chemicaliënvrij, hoofdluisvrij: met eco.kid goed voorbereid terug naar school

Na elke zomervakantie is het weer tijd voor… de hoofdluis. Steeds meer kinderen hebben last van hoofdluis. De luizen kunnen resistent worden voor chemische producten. Luizen kunnen echter veel lastiger resistent worden voor natuurlijke producten zoals eco.kid. eco.kid is speciaal gemaakt voor kinderen en heeft haarproducten die zowel preventief als ter bestrijding van hoofdluis te gebruiken zijn. eco.kid zorgt voor het haar, is zacht voor de hoofdhuid, heeft een aangename geur én maakt het haar glad en gemakkelijk kambaar. Van een frisse wax tot anti-klit spray eco.kid heeft alles in haar assortiment om luizen te weren en je lokken weer te laten glanzen.



Met Lice Bomb van eco.kid - het enige biologisch gecertificeerde anti-hoofdluis product ter wereld – zorg je er in een handomdraai voor dat de luizen verdwijnen. De combinatie van neemzaadextract en tea tree olie werkt zeer effectief tegen die griezels.

eco.kid is bij steeds meer natuurvoedingswinkels in Nederland verkrijgbaar en ook in te kopen via Holland Pharma.



Alle eco.kid-producten bevatten grondstoffen die 100% voldoen aan de normen van Ecocert. Daarnaast zijn ze ook biologisch gecertificeerd door COSMEBIO, USDA NOP en door de Australian Certified Organic Standard.

Voor meer informatie: www.ecokidorganics.nl
Publicatiedatum: