Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Nieuwe magazijn via de lift bereikbaar"

Gerenoveerde EkoPlaza 1e C. Huygensstraat heropend

Tholen - Vanaf vandaag (3 september) is EkoPlaza weer te vinden aan de 1e Constantijn Huygensstraat 49-55 in Amsterdam. De winkel is de afgelopen maanden gerenoveerd. De klanten konden gedurende de renovatie terecht in een tijdelijke winkel op Overtoom 141-145. "De winkel is een stuk groter geworden, aangezien we het magazijn er bij getrokken hebben. Het magazijn is naar de kelder verplaatst en te bereiken via de lift", vertelt Gert-Jan de Clerck.



Het bijtrekken van het magazijn is niet de enige aanpassing die meer ruimte op heeft geleverd: "In de oude situatie waren allerlei nisjes in de winkel te vinden. Deze zijn nu allemaal weg, waardoor we nu één grote ruimte hebben." Hij geeft aan dat onder meer de cosmetica-afdeling uitgebreid is. Ook is de AGF-afdeling van de winkel aanzienlijk groter geworden. "Net als in de andere nieuwe EkoPlaza-vestigingen ligt het accent in de winkel nu nog meer op vers."



Gert-Jan is erg tevreden over het eindresultaat. "Het is een schitterende winkel geworden. Ook qua klanten mogen we de komende dagen veel verwachten. De afgelopen dagen zijn we druk geweest met inrichten en hebben al veel voorbijgangers gevraagd wanneer we nou precies open zouden gaan." Vanwege de heropening zijn er de komende week speciale aanbiedingen in de winkel te vinden en worden er diverse proeverijen georganiseerd.
 


Voor meer informatie:

Gert-Jan de Clerck
EkoPlaza
1e Constantijn Huygensstraat 49-55
1054 BS Amsterdam
020 6851536
chuygensstraat@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl