Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thema van laatste open dag Landgoed Kraaybeekerhof: Oogstfeest

Zaterdag 13 september wordt op Kraaybeekerhof de laatste open dag van dit seizoen met als thema: Oogstfeest. Met kookworkshops, je eigen broodje (gebakken door Eric in de steenoven) beleggen in de tuin. Ook zal er veel fruit verkrijgbaar zijn, evenals sappen. Natuurlijk zijn de pompoenen rijp in alle kleuren en smaken, te koop in de landgoedwinkel die deze dag ook open is. Onder het genot van een kopje koffie met gebak van landgoedbakker Eric kan men genieten van live muziek van Robert en Michel.

Bezoekers krijgen voorlichting over het nieuwe cursusaanbod van de Academie Kraaybeekerhof. Ook kunnen ze in de bijentuin honing proeven, zelf bloemen plukken en zullen er weer verse opgepotte aardbeienplanten verkocht worden.
 
Van 12:00 uur tot 17:00 uur verwelkomt het Kraaybeekerhofteam u op Landgoed Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25, 3971 PA Driebergen.
 
Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl


 
Publicatiedatum: