Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puttense slager breidt uit met scharrel/biologisch concept

Kwaliteits Slagerij Van den Berg in Putten breidt uit door vanaf september een scharrel/biologisch concept er bij te gaan voeren, naast het assortiment van de reguliere slagerij. Albert van den Berg zit al 6,5 jaar naar volle tevredenheid op de Klaas Bosstraat, waar hij inmiddels een uitgebreide winkel en een flinke klantenkring heeft opgebouwd. "Toen ik hoorde dat mijn collega-slager Harteveld met pensioen ging, wilde ik graag zijn concept van biologisch vlees en scharrelvlees overnemen." Er wordt al jaren ingezet op kwaliteit, service en specialiteiten. Daar komt nu dus een nieuw assortiment in biologisch en scharrelvlees bij. Ik merk dat steeds meer klanten kiezen voor vlees dat op een natuurlijke manier is verkregen."

Voor meer informatie:

Kwaliteits Slagerij Van den Berg
Klaas Bosstraat 3
Putten
0341 355714
www.kwaliteitsslagerijvdberg.nl

Bron: Nieuwsblad De Band
Publicatiedatum: