Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Broodafdeling Natuurwinkel Zoetermeer geheel vernieuwd

De broodafdeling van de Natuurwinkel aan de Dorpsstraat/Pilatusdam in Zoetermeer is geheel vernieuwd, zo meldt Zoetermeer Dichtbij. Sinds 1 juli levert Natuurwinkel Zoetermeer brood en banket van bakkerij Zonnemaire. Renate, de eigenaresse van de Natuurwinkel, vertelt dat de keuze op Zonnemaire is gevallen vanwege het duurzame productieproces, de ambachtelijke bakwijze en natuurlijk de smaak.

"Er was gelijk een klik',vertelt Renate. Zonnemaire nodigde alle medewerkers uit voor een lunch en een uitgebreide rondleiding in de bakkerij. "Ontzettend leuk om te zien dat het grootste deel van het productieproces nog steeds handwerk is. Dagelijks zijn er 120 mensen aan het werk bij bakkerij Zonnemaire."



Zonnemaire is een familiebedrijf, zestig jaar geleden opgestart door Ad van der Westen. Het bedrijf wordt nu mede gerund door zijn vier kinderen.

"Het Zonnemaire brood en banket ligt vanaf nu elke ochtend heerlijk vers in onze winkel. Daarnaast bakken wij brood en banket vers op onze nieuwe stenen vloer oven. Een stenen vloer oven werkt met stralingswarmte waardoor het brood heerlijk knapperig blijft en niet uitdroogt."

Zonnemaire bakt ook Libraire, een breed assortiment innovatieve biologische glutenvrije producten vers en verpakt verkrijgbaar bij Natuurwinkel Zoetermeer.

Klik hier om naar de facebookpagina van Natuurwinkel Zoetermeer te gaan.

Bron: Zoetermeer Dichtbij
Publicatiedatum: