Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trots op de Bio-beurs in IJsselhallen Zwolle

Op 21 en 22 januari 2015 is IJsselhallen Zwolle 2 dagen lang hét ontmoetingspunt voor biologische boeren, producenten, winkeliers en restaurateurs tijdens de Bio-beurs. IJsselhallen/Libema huisvest en faciliteert de vakbeurs met veel enthousiasme.

IJsselhallen Zwolle is bijzonder trots de Bio-beurs te mogen huisvesten. "Wij zijn continue bezig met het doorontwikkelen van bestaande events maar zeker ook het succesvol uitrollen van nieuwe beurzen- en evenementenconcepten", aldus vestigingsmanager Toni Denneboom. "Samenwerkingsverbanden met branche organisaties, zijn hiervoor essentieel. Daarom is IJsselhallen bijzonder verheugd met de samenwerking die is ontstaan tussen Libema en branche organisatie Bionext, waaruit uiteindelijk de Bio-beurs is ontstaan."



Het team van de IJsselhallen zorgt dat het evenement voor de organiser, de standhouder, maar ook de bezoeker geheel conform verwachting verloopt. Alle praktische zaken worden tot in detail voorbereid, om het evenement uiteindelijk succesvol te laten slagen.



Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. IJsselhallen Zwolle is trotse dochter van dit concern dat met 20.000 m² één van de grootste beurzen- en evenementenlocaties van Noord-Oost Nederland is. Het complex is naast vakbeurzen ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties en concerten.

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl
Publicatiedatum: